maj 8, 2012

Knäskadebehandling

”Hjälp! Jag har ont i knät och man har sagt att det inte finns något jag kan göra förutom att ta smärtstillande medel och vila”

Slipp smärtan! Beprövad & säker knäskadebehandling

Alla våra behandlingsmetoder  baseras på forskningsresultat som har visat sig ha mycket bra effekt när det kommer till knäskadebehandling.

Vi ger dig specialistbehandling när du har drabbats av knäskada eller när du har ont i knät. Här ser du hur en normal behandling fungerar. En normal skada tar mellan 5 till 7 gånger att behandla.

Knäskadebehandling steg 1

Minska ledinflammation och minska smärtan när du har ont i knät.

Vad gör vi?

Du får hjälp att undvika försvårande omständigheter, hjälp med användning av ett stöd, nedkylning med is för att minska inflammationen och smärta

Knäskadebehandling helande process: laser, ultraljud och interferential terapi

Knäskade behandling etapp 2: Normalisera ledfunktionen

Vad gör vi?

När du har ont i knät, fått knäskada eller känner allmän knäsmärta genomför vi särskilda manipulations- och mobiliserings tekniker. Dessa tekniker är fokuserade till områden med begränsad rörlighet i knät och omgivande leder med syfta att öka rörligheten. Vi hjälper dig att förbättra funktionen och minska smärtan.
Djup mjukvävnadsmassage, trigger punkts terapi med mera.

Steg 3: Individuellt rehabiliteringsprogram.

När så är lämpligt inför vi övningar för att förbättra styrka, uthållighet och stabilitet i knät. Du får också hjälp med att förbättra din balans. Våra knäskadespecialister hjälper dig att återgå till det normala och att förhindra att nya knäskador uppstår.

Ring oss för kostnadsfri rådgivning.